Son yıllarda artan kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacı ile ‘Asla Yalnız Yürümeyeceksin’ sergisi sanatseverler ile buluştu.

Bir çok sanat etkinliğinin yer aldığı 58.’inci Troya Festivali kapsamında Kent Müzesinde açılan ‘Asla Yalnız Yürümeyeceksin’ sergisi sanatseverlerle buluştu. Özellikle kadına şiddetin çok fazla olduğu bu dönemlerde güzel bir mesaj oluşturmak ve farkındalık yaratmak adına kurulmuş olan sergi, bir çok sanatçının kaleminden çıkan eserler sergileniyor. 58. Uluslararası Troya Festivali kapsamında özellikle Kadına yönelik şiddetin yanı sıra  birçok farklı toplumsal konuda mesaj  veren tabloların yer aldığı ‘Sanat Sokakta-6  Asla Yalnız Yürümeyeceksin’ sergisi sanatseverlerin beğenisini topladı.
 
 Çocuk istismarı ve kadına şiddet gibi konularda farkındalık yaratmak için usta sanatçıların kaleminde çıkan tabloların yer aldığı sergi 9-13 Ağustos tarihleri arasında  saat 09.00-19.00  arasında ziyaret açık olacak.  Farklı bakış açılarından bir çok toplumsal konunun işlendiği tabloların yer aldığı sergi ziyaretçilerini bekliyor.  
 
 Cuma Deren