Çanakkale’de esnaf deyince akıllara ilk gelen isimlerinden biri olan Nabi Giyim Markasının sahibi Nabi Gök hayatını kaybetti.  Merhum Nabi Gök için Yalı Caminde kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı.

Çanakkale’de yarattığı Nabi Giyim Markasının yanı sıra müşterileri ile kurduğu bağla Çanakkalenin örnek esnaflarından biri olan Nabi Gök, önceki gün evinde rahatsızlandı. Rahatsızlığının ardından vefat eden Merhum Nabi Gök için önceki gün Merkez Yalı Camiinde cenaze namazı kılındı. İkindi namazına müteakip kılınan Cenaze namazına  Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Siyasi Partilerin İl Yöneticileri, Merhum Nabi Gök’ün dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yalı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından helallik alındıktan sonra  Merhum Gök’ün naaşı Çarşıya getirildi. Çarşı caddesinde bulunan Nabi Giyim Dükkanının önüne getirilen merhum Nabi Gök için esnaf arkadaşlarından da helallik alındı. Burada da alınan helalliğin ardından Merhum Nabi Gök’ün naaşı Yenişehir Mezarlığında toprağa verildi.

Merhum Nabi Gök’ün Ölüm haberini alan ve cenaze namazına katılan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sosyal medya   hesabı üzerinden bir taziye mesajı yayınlayarak “Sevgili dostum, Çanakkale’nin kıymetlisi Nabi Gök kardeşimize son görevimizi yerine getirmek için bir aradaydık. Kendisine rahmet, ailesine, tüm sevenlerine ve kentimize başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Biz de Vitamin Gazetesi olarak Merhum Nabi Gök’e Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Şerife Erdem