Her fırsatta, Çanakkale'nin ve Çanakkalelilerin Şirketi oldukları vurgusunu yapan GESTAŞ' a, Sosyal medyadan açık çağrı geldi.
Kent Konseyi Başkanı Evren Kızoğlu, kişisel sosyal medya hesabından, Şirket yetkililerine seslendi.
SMA hastası Çanakkaleli minik için sordu;
"GESTAŞ, Ahmet Alp'e Nefes Olur Musun?"
Cevatpaşa mahallesi muhtarı da olan Kent Konseyi Başkanı Kızoğlu, Çanakkale'de birçok organizasyona sponsor olan GESTAŞ' ın, kazancını Çanakkale yararına harcayan yönetimine SMA hastası Ahmet Alp' in babasının bir denizci olduğunu da hatırlattı.

----------------------------------
KONSEY BAŞKANI'NDAN, GESTAŞ'A ÇAĞRI
“MEDEM Kİ BİZİMSİN,
HAREKETE GEÇMELİSİN…!
----------------------------------

SMA Hastası Ahmet Alp için, Konsey Başkanı alkışlatan bir çağrıya imza attı.
Çanakkale Kent Konseyi Başkanı ve aynı zamanda  Cevatpaşa Mahalle Muhtarı da olan Evren Kızoğlu, "Çanakkale'nin Şirketi GESTAŞ'a açık çağrım" başlığı altında sosyal medya hesabından çarpıcı bir çıkışa imza attı.
Her fırsatta, Çanakkale'nin ve Çanakkalelilerin şirketi olduğu vurgusunu yapan GESTAŞ yönetimine, SMA hastası bebek Ahmet Alp için bağış yapma çağrısı geldi.
Kent Konseyi Başkanı Evren Kızoğlu, kişisel sosyşal meda hesabından, Şirket yetkililerine seslendi.
SMA hastası Çanakkaleli minik için sordu; "GESTAŞ, Ahmet Alp'e Nefes Olur Musun?"
Cevatpaşa mahallesi muhtarı da olan Evren Kızoğlu, sosyşal medoşa hesabından yaptığı açık çağrısında;
 “Kentimizde gerçekleşen birçok organizasyona sponsor olarak kazancını kent yararına harcayan GESTAŞ yönetiminden rica ediyorum;
'Babası da bir denizci olan Ahmet Alp bebeğin tedavisi için  ihtiyaç duyulan parayı lütfen bağışlayın. Bu kentin çocuğuna desteğinizi bir Çanakkale'li olarak bekliyorum" ” ifadeleri eşliğinde sesini yükseltti.

Şerife Erdem