Gelibolu Belediyesi, İlçenin en gözde alanlarından biri olan Feneraltı Sahilini güzelleştirmek için başlatılan proje kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Özacar, yetkililerden bilgi aldı.

Coğrafi konumu ve tarihi geçmişi ile bir çok uygarlığa ev sahipliği yapan ve bir çok döneme ait eserlerin yer aldığı, yerli ve yabancıların uğrak yerlerinden biri olan Gelibolu İlçesinin en güzide alanlarından biri olan Feneraltı  sahili için yıl başında harekete geçen  Gelibolu Belediyesi“Feneraltı Sahil Yolu Mimari Peyzaj Projesi” ile bölgenin güzelleştirilmesi için çalışmalarına başlamıştı. Gelibolu İlçesinin en güzide yerlerinden biri olan Feneraltı düzenlenen Peyzaj çalışması ile yeni imajına kavuşacağı projede  İçinde ağaçlar, bitki çeşitleri ve Atatürk büstünün de yer alacağı peyzaj  bir peyzaj çalışması için geçtiğimiz yıl Aralık ayında çalışmalar başlatılmıştı. Yaklaşık bin 750 m2’lik alanda yürütülen peyzaj çalışmalarını yerine inceleyen Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, çalışmaları yürüten yetkililerden bilgi aldı.
İncelemelerinin ardından yaptığı ziyaret hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Mustafa Özacar “Feneraltı Sahil Yolu Mimari Peyzaj Projesi ile bütünlüğü sağlayacak ve yeni bir yaşam meydanı olacak şekilde devam eden projemiz tamamlanma aşamasına geldi.  Proje sahasında incelemelerde bulunarak, kordonda yürüyüş yapan vatandaşlarımızla da sohbet ettim ve proje hakkında gelişmeleri takip ederek bilgi aldım” dedi.
 
Şerife Erdem