Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Çanakkale Belediye Meclisi Grup Başkan Vekilleri ile birlikte 1915 Çanakkale Köprüsünü ziyaret etti. Başkan Gökhan ve beraberindeki Grup Başkan Vekillerine yetkililer tarafında bilgi verilirken heyet, köprü çalışmalarını da yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclisinde grubu bulunan partilerin grup Başkan Vekilleri ile birlikte 1915 Çanakkale Köprüsünü ziyaret etti.  Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın 1915 Çanakkale Köprüsü Ziyaretinde, CHP Grup Başkan Vekili Erdal Gezen, AK Parti Grup Başkan Vekili Esra Yüksel, İYİ Parti Grup Başkan Vekili Didem Güner ve MHP Grup Başkan Vekili Muharrem Kocabaş yer aldı. Belediye Başkanı ve beraberindeki Grup Başkan Vekillerine Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz da eşlik etti.  Lapseki Belediye Başkanlığı Ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak şantiyedeki toplantı salonuna geçen Başkan Gökhan ve beraberindekilere yetkililer tarafından Köprü çalışmaları ile ilgili bilgiler verildi.  Daha sonra inşaat alanınıa giden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve  beraberindeki Grup Başkan Vekilleri, köprüyür tırmanarak kedi yolunu geçtiler.

Yapılan ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan “Belediye Meclisi Grup Başkanvekillerimizle yaptığımız 1915 Çanakkale Köprüsü ziyaretinde ilgili kurum ve yüklenici firma yetkililerinden teknik bilgileri aldık ve köprünün son durumunu yerinde görme fırsatı bulduk.  4608 mt ile dünyanın en uzun asma köprüsü ünvanını elde edecek 1915Çanakkale Köprüsü inşaatını Lapseki Belediye Başkanı ev sahipliğinde ziyaret ettik. Kamu Özel Sektör İşbirliği modeliyle Türk ve Koreli firmaların mühendisliği,  emekçilerin üstün gayretlerini tebrik eder, başarılar dilerim” dedi.
 
Şerife Erdem