Yenice Kaymakamı Musa Göktaş gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Göktaş, 9 Nisan’da Karantinaya Alınan Davutköy Köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Daha sonra hane ziyaretleri kapsamında Davutköy köyünü ziyaret eden Kaymakam Musa Göktaş vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, gerçekleştirdiği Köy ziyaretleri kapsamında Koronavirüs vakaların artması nedeni ile 9 Nisan’da  Karantinaya alınan Davutköy Köyünü ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledi.  Köydeki son durum, alınan tedbirler ve köydeki vatandaşları ihtiyaçları ile ilgili İlçe Jandarma Komutanı Fatih Seçgin ve Köy Muhtarı  Erhan Öztürk’ten bilgi alan Kaymakamımız, geçmiş olsun dileğinde bulunarak çalışmalarda başarılar ve kolaylıklar diledi.

Kaymakam Musa Göktaş, Karantinadaki Davutköy Köyünün ardından Aşağı Karaaşık Köyünü de ziyaret ederek, hane ziyaretleri gerçekleştirdi.  Kaymakam Musa Göktaş Aşağı Karaaşık Köyü ziyaretinde Geniş, Damar ve Kolaş Ailelerinin evlerine konuk oldu.  Evlerine konuk olduğu vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Göktaş, sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü V. Güney Gaçga talimatlar verdi. Hane ziyaretlerinin ardından Köy Kahvehanesini de ziyaret eden Kaymakam Musa Göktaş, burada da köylülerle bir araya geldi. Kahvehanede gerçekleştirilen görüşmede köye yapılan yatırımlar ve köyün ihtiyaçları hakkında  Köy Muhtarı  Mehmet Fidan bilgiler verdi. Köylüler de talep ve isteklerini kaymakam  bildirdiler.
 
Şerife Erdem