İl Genel Meclisi'nin Mart ayının 5. Birleşiminde Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü tarafından sunulan 2020 Yılı Faaliyet Raporu Meclis üyelerinin oylaması ile kabul edildi.

İl Genel Meclisi üyelerinin çalışmaları ile belirlenen İl Özel İdaresi Bütçesi ile her yıl Köylere Hizmet Götürme Birliği ve daha bir çok çalışma kapsamında Çanakkale’nin İlçe ve köylerine yatırım yapılıyor. Her yıl olduğu gibi Geçtiğimiz yılda da İl Özel İdaresi tarafından çeşitli çalışmalar gerçekleştiriliyor.  Bu çalışmaların yer aldığı yıllık rapor Cuma günü gerçekleştirilen İl Genel Meclisi Mart ayı 5. Birleşiminde Meclis üyelerine sunuldu. İl Genel Meclisinde bir sunum yaparak faaliyet raporu kapsamında yapılan çalışmalar, tamamlanan projeler ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, meclis üyelerine bilgiler verdi.
Meclis oturumunun başında, Faaliyet Raporu'nun sunumunu yapan Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri  Abdullah Köklü, il özel idaresinin yapımı devam eden ve çalışmaları tamamlanan projeleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra Çanakkale İl Özel İdaresi çalışmaları için Abdullah Köklü’ ye teşekkür eden İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren’ in konuşmasının ardından 2020 yılı Faaliyet Raporu oylamaya sunuldu. Çanakkale İl Özel İdaresi 2020 Yılı Faaliyet Raporu, oy birliğiyle kabul edildi.
 
İsmail Şen