Bir dizi çalışma için Çanakkale’ye gelen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Çanakkale Belediyesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile bir araya geldi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, bir dizi çalışma için geldiği Çanakkale’de gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Çanakkale Belediyesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile bir araya geldi.  Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcıları Rebiye Turan Ünüvar ve İrfan Mutluay’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Gökhan Çanakkale Belediyesinin özellikle Kooperatifçilik ve Kadın istihdamı yönündeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Çanakkale ve Safranbolu için yerel kalkınma ile sosyal-kültürel projeler kapsamında karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirildi. Belediye Çalışmalarının yanı sıra günce ve siyasi konuların da konuşulduğu ziyarette Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a çalışmalarında başarılar dileyen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye Başkan Gökhan da ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kadın Üreticilerin Ürünlerini Hediye Etti
Karşılıklı sohbetin ardından sonra Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Geçtiğimiz gafta açılışı gerçekleştirilen Farm17s Çanakkale markası ile Çanakkale Troida Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi kadınlarının Ürettiği ürünleri Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye  hediye etti.  Safranbolu Belediye Başkanı Köse ise Başkan Ülgür Gökhan’a Bolu’nun simgesi Safranbolu evleri ve maketi ve Safranbolu’nun yerel ürünlerinin ve tanıtımının yer aldığı bir kitabı hediye etti.

İsmail Şen