Ezine Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, 15 Şubat’ta açılan okullarda inceleme yapmak amacı ile gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, İlçeye bağlı Pınarbaşı İlkokulunu ziyaret ederek miniklerin okul heyecanını paylaştı.

Koronavirüs süreci boyunca bin bir zorlukların yaşandığı eğitimler Online olarak Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden gerçekleştirildi.  Vakaların düşüşe geçtiği Ocak ve Şubat aylarında açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  köy okullarının 15 Şubat’ta açılacağını duyurmuştu.  Bu kapsamda ikinci haftasına girdiğimiz Yüz yüze eğitimde alınan önlemleri ve yapılan yüz yüze eğitimleri denetlemek amacı  ile  Ezine Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, İlçeye bağlı Pınarbaşı İlkokulunu ziyaret etti.  Koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle uzaktan yürütülen 2020-2021 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminde yüz yüze eğitimin başladığı, Pınarbaşı İlkokulunnu ziyaret eden Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Akman, İlçe Özel İdare Müdürü Alaeddin Er ve Şube Müdürü İsmail Tilgen eşlik etti.
Sınıfları ziyaret eden Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti, yürütülen  eğitim öğretim faaliyetleri ve Koronavirüs  nedeniyle uygulanan  tedbirler hakkında bilgiler aldı. Okul yönetiminden bilgi alan Kaymakam Uzan, daha sonra ziyaret ettiği sınıflardaki öğrencilere oyuncak hediye etti.
 
Şerife Erdem