CHP Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse,  bir dizi çalışma için geldiği Çanakkale’de Çanakkale Belediyesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kooperatiflerden Sorumlu Danışmanı ve geçmiş dönem Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse  bir dizi çalışma yapmak üzere geldiği Çanakkale’de bir dizi ziyarette bulundu. Bir dizi çalışma için Çanakkale’ye gelen Köse, ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Metin Ümit Ural ile bir araya gelen Fatma Köse, parti çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kooperatif Çalışmalarının da konuşulduğu ziyaretten duyduğu Memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Metin Ümit Ural, ziyaretinden dolayı Fatma Köse’ye teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kooperatiflerden Sorumlu Danışmanı ve geçmiş dönem Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, daha sonra Çanakkale Belediyesini ziyaret etti Burada da Belediye Başkanı ile bir Araya gelen Fatma Köse’ye Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediyenin kooperatif çalışmaları hakkında  bilgiler verdi.  Başkan Gökhan, sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda, konuyla ilgili, “Troida Kadın Kooperatifinin markası Farm17s’in tanıtım etkinliği için kentimize gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Danışmanı Sayın Fatma Köse’ye değerli ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesinde bulundu.
 
İsmail Şen