Terör örgütü PKK’nın kaçırdığı 13 vatan evladının kurtarılması amacıyla düzenlenen GARA Operasyonu sırasında hain ellerin şehit ettiği 13 kahramana Türkiyenin bilindik siyaset yüzünün yine sessiz kalmasını esefle kınadığını söyleyen isim MHP Kurmayı İbrahim Tayfun Uğur oldu.

13 vatan evladının şehit edimesine sessiz kalanları tarihin, tarihin affetmeyeceğini belirten Uğur öyle örnekler sıraladı  ki Çanakkale de de gözlediği o kara sessizliğe vicdanı olan hiçbir kimsenin kayıtsız kalamayacağını vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin çeşitli kadrolarında görev alan son olarak Merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten ve partililierinin ‘Yaşlı Kurt’ diye andığı Uğur dün Vitamin’e özel sözler etti . Geçmişten örnekle altı başlık açtı ,altı başlık içinde kullandığı ağır ifadelerden 6 oklu CHP ye yönelik gelenler hayli dikkat çekti.
Uğur ‘un ‘’CHP güdümlü toplama parti konumundaki İP’den, HDP kapatılsın diye bir beyanat bekliyoruz topu taca atmadan ve hiç kıvırmadan….’’ Şeklindeki sözü en dikkat çeken oldu.

…………………………
GARA ŞEHİTLERİ HATIRLATMASI İLE ,
SESSİZ KALANLARA VERYANSIN ETTİ
………………………………

Türkiyenin işittiği  en acı haberlerden olan, şehit haberinin bir yenisi GARA Operasyonu ile kurtarılmak istenen 13 vatan evladından geldi.Bölücü Terör örgütünün kaçırıp alıkoyduğu 13 kahramanın kurtarılması amacı ile düzenlenen operasyona birilerinin sessiz kalmasına ateş püsküren bir isim de Çanakkaleden çıktı.
Şehitler coğrafyası Çanakkalenin yaşayanlarının bu kutsal mertebenin anlamını en iyi bilenle r olduğunu, 106 yıl önce 7 düvelin Mehmetçik karşısında hüsrana uğrayıp destanlar yazıldığını anımsatan Milliyetçi Hareket Partisinin eski ilçe başkanlarından İbrahim Tayfun Uğur Türkiyede olduğu gibi Çanakkalede de birilerinin yaşananlara sessiz kalmasının tarihin affetmeyeceği bir davranış biçimi  olduğunu savundu.
Uğur Çanakkale de siyasetin gündemine oturan bazı yaşanmışlıkların son davranış biçimleri ile bu kişilerin ‘’Şaşırdık mı? Şaşırmadık’’ ifadesini hakettiğini söyledi.
Partililerinin ‘Yaşlı Kurt’ diye andığı Mhp Kurmaylarından Uğur dün Vitamin e  özel sözler etti.
6 başlık açıp bu 6 başlık içinde Ana Muhalefet CHP yi eleştiren Uğur şunları söyledi:
“CHP sayesinde var olan ve barajı aşamadığı halde, chp sayesinde meclise giren  Çanakkale kent konseyi seçiminde eşi HDP’li olan, adayı destekleyen kişiyi milletvekili adayı yapma partisi olan (İP)’ den bahsediyorum.Bir HDP’li vekilin, PKK ve HDP’ye gönül verenlerin oylarıyla mecliste bir köşeye ilişmiş o koltuklarda oturuyorsunuz diye söylediği.
Diğer bir HDP’li vekilin bize kiminle nerde nasıl çalışırız diye görüşmeye geldiler dediği (İP)’den söz ediyorum.Ç.Kale Merkezde il binasında Türk Bayrağını ayağının altına alan (İP)den bahsediyorum. HDP’li Selehattin Demirtaş serbest bırakılsın diyen ve Demirtaşla kahvaltı yapmayı planlayan (İP)den söz ediyorum.
CHP, güdümlü toplama parti konumundaki, (İP) den HDP kapatılsın diye bir beyanat bekliyoruz. Topu taca atmadan ve hiç kıvırmadan.”

Erdem Sürek