Yaptığı sosyal medya paylaşımında, çarpıcı vurgular yapan,  zehir zemberek ifadeler kullanan ve bir anda siyaset kamuoyunun tartışılanına dönüşen İl Genel Meclis Başkanı CHP’ li Göğüsgeren ‘in bu çıkışı ardından, dikkat çeken paylaşım gecikmedi.Biga’ lı İl Genel Meclis üyesi, AK Parti Grup başkanvekili Bülent Korkmaz sosyal medya hesabından yazdı.

KORKMAZ’DAN,  ‘ŞOV’ VURGUSU...
CHP ‘ li İl Genel Meclis Başkanı Göğüsgeren, çarpıcı ifadeler ile dile getirdiği konular içinde isim vermemiş, tepkisinin nedenine Eceabat ilçesini adres göstermişti. AK Parti’nin Biga İl Genel Meclis üyesi Bülent Korkmaz, siyaset kamuoyunun gündemine oturan CHP’ li Gösğüsgeren ardından bir paylaşımda bulunanca, “Yanıt gecikmedi..” şeklinde değerlendirmeler aldı.
Korkmaz, sosyal medya hesabından; “Bir ilçede siyasi parti ilçe başkanı, o ilçenin il genel meclis üyesi gibi hareket edip muhtarları arayıp köylerimizin istek ve taleplerini toplayacak ve o partinin il başkanı da bundan gururla övünerek basın açıklamalarında bulunacak.
 Diğer bir ilçede ise  o siyasi partinin ilçe başkanı il genel meclis üyelerini yanına alarak, yangından zarar gören üreticilerimize  bu milletin ödediği vergilerden ayrılan paylarla alınan tohumların dağıtımında siyasi şovunu yapacak!!!!” diye çıkıştı. Gözlediklerine dikkat çekti.
-------------------------------------------  
GÜNDEM OLDULAR…!
MECİS ÜYELERİ’ NİN ÇARPICI PAYLAŞIMLARI.
------------------------------------------
Çanakkale siyaset kamuoyu CHP’ li İl Genel Meclis Başkanı Sadık Gösüsgeren’ in paylaşımına odaklanmış iken, İktidar kanadından gelen çarpıcı paylaşım, siyaseten yorumlanan yeni gündem maddesine dönüştü.    
İl Genel Meclis Başkanı CHP’ li Sadık Gösğüsgeren’ in, ‘Dilin kemiği yok’ dedirten ifadeleri tartışıla dursun, AK Parti kanadından; “Şov yapıyorlar…” çıkışı geldi. Bu paylaşımı siyaset kamuoyunun , ‘Göğüsgeren’e Jet yanıt..’ ifadesi eşliğinde yorumladığı gözlendi
Biga’ lı Meclis üyesi, İl Genel Meclisi AK parti Grup başkanvekili  Bülent Korkmaz, CHP’ li Göğüsgeren’ in siyaset kamuoyunda tartışma çıkaran paylaşımının ardından,   
“İl Genel Meclis üyeleri olarak bizler, Çanakkalemizin 576 köyüne hizmet etmek için, bu koltukları işgal ediyoruz.” Vurgusu yaparak sesini yükseltti.
Korkmaz, sosyal medya hesabından; “ Aynı zamanda siyasi partilerin İlçe Başkan ve teşkilatları da köylerine, ilçelerine kısacası halkına hizmet etmek için bu görevlere talip olur seçilir ve hizmet ederler... Muhtarlarımızın ihtiyaç ve taleplerini dinlemek; ilgili kurumlar ile görüşerek taleplerini ileterek, çözülmesine vesile olmak bizlerin ve de tüm birimlerimizin asli vazifesidir.” anlatımı yaptı.
GÖSGÜSGEREN’ İN SÖZLERİNE,YANIT GİBİ İFADELER…
 AK Partili Meclis üyesi Korkmaz’ ın hayli çarpıcı ifadelere yer verdiği paylaşımında, CHP’ li Göğüsgeren’ in paylaşımında yer bulan sözlerine adeta yanıt verildi.
 AK Partili Korkmaz; “Bir ilçede siyasi parti ilçe başkanı, o ilçenin il genel meclis üyesi gibi hareket edip muhtarları arayıp köylerimizin istek ve taleplerini toplayacak, ve o partinin il başkanı da bundan gururla övünerek basın açıklamalarında bulunacak, diğer bir ilçede ise  o siyasi partinin ilçe başkanı il genel meclis üyelerini yanına alarak, yangından zarar gören üreticilerimize  bu milletin ödediği vergilerden ayrılan paylarla alınan tohumların dağıtımında siyasi şovunu yapacak!!!!
İşinize gelince hizmet! İşinize gelmeyince emek hırsızlığı! Yok öyle yağma..”

Erdem Sürek