‘Sürdürülebilir bir gelecek için uygulanabilir Bilgi’ teması ile bu yıl Malta Üniversitesi, İzmir Kavram MYO, Balıkesir Üniversitesi ve Aydın Adnan Menderes Kuş Adası Turizm Fakültesi İşbirliği il gerçekleştirilen IV. International Applied Social Sciences (C-IASOS) Kongresi'nde en iyi bildiri ödülünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Akademisyenleri aldı.

Sosyal ve beşeri bilimler, eğitim bilimleri, spor bilimleri, güzel sanatlar, doğa bilimleri ve mühendislik alanındaki bilimsel çalışma, uygulama ve deneyimlerin paylaşılmasına, geliştirilmesine ve yeni perspektiflerin oluşmasına aracılık ederek medeniyetin gelişmesine katkıda bulunmak amacı ile ‘Sürdürülebilir bir gelecek  için uygulanabilir Bilgi’ teması ile bu yıl Malta Üniversitesi, İzmir Kavram MYO, Balıkesir Üniversitesi ve Aydın Adnan Menderes Kuş Adası Turizm Fakültesi İşbirliği il gerçekleştirilen IV. International Applied Social Sciences (C-IASOS) Kongresi gerçekleştirildi.  Kongreye katılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Filiz Eroğlu ve Arş. Gör. Elçin Bayraktar Köse tarafından hazırlanan “How much does being unique cost?” adlı bildiri IV. International Applied Social Sciences (C-IASOS) Kongresi'nde en iyi bildiri ödülünü aldı.

Akademisyenlerin Başarısına yönelik Çanakkale Onsekizmart Üniversitesinden yapılan açıklamada “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Filiz Eroğlu ve Arş. Gör. Elçin Bayraktar Köse tarafından hazırlanan “How much does being unique cost?” adlı bildiri IV. International Applied Social Sciences (C-IASOS) Kongresi'nde en iyi bildiri ödülünü almıştır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.
 
 Cuma Deren