ZİHİNSEL ENGELLİ YİĞİT DOĞUM GÜNÜNDE POLİSLERİ KARŞISINDA GÖRÜNCE SEVİNÇTEN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI.
PASTASINDAKİ MUMLARI ÜFLEDİ. HEDİYE  EDİLEN  OYUNCAK POLİS ARABASI. İLE DAKİKALARCA OYNADI.
Biga Polisi, Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, engelli Yiğit için alarma geçti.
11’nci yaş günü için Siren çala çala Yiğit’in yaşadığı adrese gelen ekipler, elde mumlu pasta ve hediyeler ile bir coşku seli oluşturdu.  
Sevindiren bir etkinliğe imza atan Biga Polisi, ilçede tüm anne babalardan takdir topladı.  

---------------------------------
ALKIŞLATAN ZİYARET, MUHTEŞEM DOĞUM GÜNÜ
POLİS SİRENLERİ, YİĞİT İÇİN…!
---------------------------------

Biga polisi, sirenlerini Zihinsel engelli Özel çocuk Yiğit'in doğum günü için çaldı. 11’nci yaş günü sürprizi ile sevince boğulan Yiğit’ in yaşadığı mutluluk gözlerinden okundu.
Biga Emniyet Müdürlüğü’ nde çalısan Polis abi ve ablalarınıngüzel bir sürprizi ile karşılaşan  Yiğit,  doğum günü pastasının mumlarını üfler iken; “Hadi siz de katılın..” der gibi bakışları ile dikkat çekti.
Pastadaki mumları üflerken mutluluktan kanatlanıp uçacak gibi hali ile, Sürpriz geçekleştiren polisleri de duygulandıran Yiğit, kendisine hediye edilen oyuncak Polis arabası ile dakikalarca oynadı.
Ailesinin daha önce Polislerden korktuğunu ifade ettiği Yiğit için harekete geçen Biga polisi, düzenlediği sürpriz ziyaret ile Yiğit’ in bu korkusunun yenmesini de sağladı.
Sevincinden yerinde duramayan, mutluluğu gözlerinden okunan Yiğit bir annesine bir babasına koştu. Sürpriz ziyaret sonrası el sallayarak polis abi ve ablalarını uğurlayan küçük Yiğit, bakışları ile adeta : “Yine gelin.. Sizi özleyeceğim..” mesajını verdi.
Biga’ da,  Nadide ve Sadullah Özay çiftinin bakımını üstlendikleri zihin engelli Yiğit Bakali' ye, Polisin yaptığı doğum günü sürprizi, mahalle sakinlerinden tam not aldı.

Cuma Deren