Misli.com Sultanlar Liginde mücadele eden Çanakkale temsilcisi Çan Gençlik Kale Spor Kulübü güçlü rakibi Beşiktaş’ı yenerek 15 hafta sonra yeniden çıkışa geçti.

Misli.com Sultanlar Liginde mücadele eden Çan Gençlik  Kale Spor Kulübü Eylül aynıda kendi evinde oynadığı Beşiktaş Karşılaşmasını 3-0 kazandıktan sonra çıktığı 15  maçı da kaybetti.  Ligdeki kötü gidişatın önüne geçmek ve yeniden çıkışa geçmek isteyen Çan Gençlik Kale Spor Kulübü, bir tülü yükselişe geçmemişti.  15 maç aradan sonra bu kez Beşiktaş’a konuk olan Çanakkale temsilcisi, Beşiktaşı 3-0 yenmeyi başardı. Setlerde rakibine üstünlük sağlayan Çan Gençlik Kale Spor Kulübü  maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Maçta sayıca Üstünlük Sağladı
Kesin kazanma parolası ile Burhan Felek Spor Salonunda güçlü rakibinin karşısına çıkan Çan Gençlik Kale Spor Kulübü oyuncuları maça konsantre başladı.  İlk sette rakibine üstünlük sağlayan Kale Gençlik Spor Kulübü 8 sayı farkla 25-17 kazandı. İkinci sete de hızlı başlayan Çanakkale temsilcisi üst üste bulduğu sayılarla arayı açtı. Skor üstünlüğünü elinde bulunduran temsilcimiz Çan Gençlik Spor Kulübü  ikinci seti de 11 sayı farkla 25-14 kazandı.  Son seti kazanmak için çıkan Beşiktaş’a öne geçme şansı tanımayan Çan Gençlik Kale Spor Kulübü üçüncü seti de 25-18 kazandı.

15 Hafta Sonra Yeniden Galip
Geçtiğimiz eylül ayında oynanan  Beşiktaş maçından beri 15 haftadır galibiyet yüzü görmeyen ve kötü bir gidişat yaşayan Çan Gençlik Kale Spor, yine Beşiktaş karşısında galibiyete ulaştı. Haftalardır çıkış arayan Çanakkale temsilcisi güçlü rakibine set vermeden kazandı.
 
İsmail Şen