Lapseki Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gizem Durmaz, Lapseki Devlet Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Bir süredir Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmaması sebebiyle hastanede gerçekleştirilmeyen normal doğum, sezaryen doğum ve kadın hastalıklarına yönelik ameliyatların bundan böyle Lapseki Devlet Hastanesinde tekrar gerçekleştirilebileceği bildirildi.

Aslen Çanakkale Bigalı olan Op. Dr. Gizem Durmaz, Yüksek öğrenimini Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. Durmaz,  Balıkesir Dursunbey Devlet Hastanesi'nde bir süre görev yaptıktan sonra, Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisasını Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladı. Lapseki Devlet Hastanesi'nde  görev yapacak olmaktan çok memnun olduğunu belirten Op. Dr. Gizem Durmaz, hafta içi her gün mesai saatleri arasında MHRS randevulu hastalara poliklinik hizmeti vermeye devam edecek. Poliklinik Randevusu için MHRS 182'nin aranabileceği bildirildi.
 


Kaynak: Haber Merkezi