Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kurucu İl Başkanı Berkan Karaca ve İl yönetimi gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında  İYİ Parti İl Başkanlığına ziyarette bulundular.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İl  Başkanı Berkan Karaca ve İl Yönetimi  gerçekleştirdiği Sivil Toplum Kuruluşu ve siyasi parti ziyaretleri kapsamında İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret ettiler.  DEVA Partisi İl Yönetiminin ziyaretinde İYİ Parti GİK Üyesi ve Mahalli idarelerden sorumlu Başkan yardımcısı Rıdvan Uz, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran  ve İl yönetimi hazır bulundu. Ziyarette bir açıklama yapan   İYİ Parti GİK Üyesi ve Mahalli idarelerden sorumlu Başkan yardımcısı Rıdvan Uz  “Yeni kurulan partilerin demokrasi için çok önemli olduğunu yeni fikirlerin yeni kadroların Türk siyasetine zenginlik katacağını belirtti İYİ Parti olarak partimizin kuruluş aşamasında çok zor bir süreçten geçtik. Her adımda önümüze engeller kondu. Parasını vererek tutuğumuz salonların kapısına kilit vuruldu, elektriklerimiz kesildi. Ama pes etmedik ve bu günlere geldik . Bizim verdiğimiz bu mücadelelerden sonra sizlerin işleri biraz daha kolaylaştı bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Yıldızlar ise yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çanakkale küçük bir yer sık sık karşılaşabiliyoruz bu nedenle siyasi partiler olarak biribirimize saygı ile bakmalıyız düşünce ve fikir ayrılıkları buna mani olmamalı ziyaretiniz için teşekkür ederiz” dedi.
Deva Partisi İl Başkanı Berkan Karaca 25 Kasım 2020 Çarşamba günü İl kongresini yapacaklarını Bu Kongreye Genel Başkanı Ali Babacan'ın da katılacağını belirterek “hem bu kongreye davet hemde nezaket ziyareti için buradayız görüşme talebimize olumlu yanıt verdiğiniz ve bizleri kabul ettiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederiz”  dedi.
 
İsmail Şen