Çanakkale Ticaret Borsası ve Çanakkale Bahçeşehir Koleji arasında borsa üyeleri ve personelini kapsayan indirim protokolü imzalandı.

Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen‘in ev sahipliği yaptığı ziyarette, Bahçeşehir Koleji Trakya Bölge Koordinatörü Sevtap Engin, Bahçeşehir Çanakkale Kampüs Müdürü Ebru Doğan ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Özge Acar yer aldı. Görüşmede, COVİD-19 sürecinde Ülke ve İl ekonomisi ve sektörlerin durumu hakkında fikir alışverişi yapılarak, eğitim sistemi çalışmalarından bahsedildi. Daha sonra Çanakkale Ticaret Borsası ve Bahçeşehir Koleji arasında indirim protokolü imzalandı.

Bahçeşehir Koleji Yetkilileri “Nitelikli eğitim her çocuğun hakkıdır.” Felsefesiyle 2020-2021 eğitim -öğretim yılı itibari ile Türkiye genelinde 63 ilde 136 kampüs ile eğitim verdiklerini belirterek, imzalanan protokol kapsamında Borsa Üye ve personellerinin Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü’nde yaptıracakları yeni kayıtlarda ilgili eğitim yılına dair ilan edilen güncel eğitim ücretleri üzerinden eğitim indirimi alacaklarını belirttiler. Çanakkale Ticaret Borsası olarak eğitime her zaman önem verdiklerini vurgulayan Başkan Kaya Üzen ise; “Bahçeşehir Koleji gibi Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından birisi ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duymaktayız. Bahçeşehir Çanakkale Koleji ile imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi