Kış aylarına girdiğimiz Kasım ayında bazı sebze ve meyveler tezgahlardan yavaş yavaş tükenmeye başlasa da pazarda fiyatlar önceki aya göre çok değişmedi.

İlkbahar ile başlayan Tarım sezonu ile özellikle semt pazarlarında artan ve ucuzlayan çeşitler, Kasım ayında başlayan kış günlerinde bazı sebze ve meyveler  tezgahlara gelmez. Özellikle köylülerin yetiştirdiği organik ürünlerin olmadığı kış aylarının başlangıcı olan Kasım ayında bir önceki aya göre Pazar fiyatları sabit kaldı.  Koronavirüs tedbirleri sebebiyle maske mesafe ve hijyen kurallarına uyularak denetimlerle gerçekleştirilen Cuma Pazarına vatandaşlar hem fiyatların uygun olması hem de ürünlerin taze olması sebebiyle yoğun ilgi gösteriyor.  

Hem esnafın hem de vatandaşın memnun olduğu Pazarda fiyatlar da uygun. Vatandaşların yoğun alışveriş yaptığı pazarda en çok satılan  domates 5,  salatalık 4, havuç 3, börülcesi 10, kabak 5, patlıcan 5, limon kilo 3,  kapya biber 5 TL olarak satıldı. Meyveler ise elma 5, armut 8, nar 5 TL olmak üzere  Pazar tezgahlarında yerini aldı.
 
İsmail Şen