Çanakkale Madeni İşler ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Dündar, hem 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü, hem de kaynaşmak amacı ile bir basın kahvaltısı gerçekleştirdi. Kahvaltıda Küçük Sanayi Sitesi Esnafı sorunları ve  Pandemi sürecini değerlendiren  Başkan Dündar, Koronavirüs sürecinden sanayi esnafının çok fazla Etkilenmediğini belirtti. 

Çanakkale Madeni İşler ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı  Fahrettin Dündar, 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü dolayısı ile bir kahvaltı düzenledi. Hem Gazeteciler günü hem de esnafın sorunlarını aktarmak amacı ile Çanakkale Küçük Sanayi Sitesinde bulunan  Kooperatif binasında gerçekleştirilen toplantıda  bir açıklama yapan Çanakkale Madeni İşler ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı  Fahrettin Dündar “Hem 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü hem de medya alanında yaşanan gelişmeler hakkında fikir alışverişi yapmak amacı ile bir kahvaltı programı düzenledik.  Bundan sonra da hem Küçük Sanayimizin sorunları hem de Basın Mensupları ile sohbet etmek amacı ile belli aralıklarla bir araya geleceğiz.  Biz Küçük Sanayi esnafı için her zaman önemli olan Basın mensuplarının görüşlerini dinlemeye her zaman hazırız” dedi.

Sanayi Esnafı Süreçten Fazla Etkilenmedi
Koronavirüs sürecini de değerlendirerek esnafın durumu hakkında bilgiler veren Başkan Dündar “Esnaflarımızla bir araya gelmek , esnafı kaynaştırmak ve sorunlarını dinlemek için kahvaltılar düzenliyorduk ancak Pandemiden dolayı ara vermek zorunda kaldık.  Bu süreçte bir takım sınavlar düzenledik. Ancak Pandemiden dolayı biraz durduk.  İnşallah önümüzdeki süreçte bu pandemi olayı biter, biz de çalışmalarımıza başlayacağız.   Koronavirüs sürecinde Odamıza bağlı esnaflar çok fazla etkilemedi. Biz de oda olarak dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirdik ve hala devam ediyoruz” dedi.

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen toplantı öncesinde Basın mensuplarına esnafa dağıtılan dezenfektan ve maskeler de verildi. Maskelerin yanı sıra Pandemi sürecini yavaşlatacak ve virüsün yayılmasını önleyecek 14 kuralın yer aldığı bir broşür de verildi.
 
Cuma Deren