Bir üyede koronavirüs testi pozitif çıkması sonucu, Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısına katılan aralarında Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür’ın da bulunduğu 92 kişinin tedbir amaçlı izolasyona alınmıştı.

Bu süreçte çalışmalarını evden sürdüren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapılan Covid-19 testi sonucu hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Gökhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Covid-19 testi pozitif çıkarı belediye meclis üyemizin ardından, 3 Eylül de gerçekleşen belediye meclis toplantısında bulunan şahsım, belediye meclis üyelerimiz, kurum çalışanlarımız ve basın mensupları tedbir amacıyla izolasyona alınmıştır. Bu süreçte yaptırdığım testim negatif çıkmıştır, sağlığım yerindedir ve kurallara uyarak evimde izolasyon süremi geçirmekteyim. İzolasyon haberiyle birlikte arayan, soran tüm dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunarken, herkesi çok dikkatli olmaya, uzmanlarca belirlenen kurallara mutlaka uymaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Belediye Meclis Üyesi Erdal Gezen’de Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine Sağlık Müdürlüğü ile irtibat sağlanarak 3 Eylül 2020 Belediye Meclis oturumunda bulunan herkesin 8 Eylül 2020 tarihinden itibaren yedi gün süreyle karantina altına alınması kararlaştırılmış, bu doğrultuda 92 kişi izolasyona alınmıştı.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi