Babası İsmail Düzgören kadar sevilen bir sima olan Egemen Düzgöreni son yolculuğuna uğurlamak için çok sayıda Çanakkaleli Necippaşa camiine geldi.Çanakkale’nin sevilen simalarından merhum diş Hekimi İsmail Düzgören’ in Amerika da yaşayan ve kısa süre önce geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayatını kaybeden oğlu Egemen Düzgören son yolculuğuna uğurlandı.

Necippaşa Camii en kalabalık günlerinden birini yaşarken Egemen Düzgören’ in annesi Rukiye ve kız kardeşi Nevra cami avlusu girişinde taziyeleri kabul ederken her iki isminde büyük bir üzüntü yaşadıkları gözlendi. Egemen Düzgöreni son yolculuğuna uğurlamak için Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Başbakan eski Yardımcısı ve Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Mustafa Cumhur Ersümer ve Çanakkale’nin tanınmış simaları hazır bulundu.

Düzgören Necippaşa camiinde kılınan ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ailesi, sevenleri ve dostlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.
Biz de merhuma rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İsmail ŞEN