Vali İlhami Aktaş, İl Genel Meclisi’nin 2020 yılı Ağustos Ayı toplantısına katıldı.
 
Vali İlhami Aktaş, İl Özel İdare Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren, Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü ve Meclis üyeleriyle bir araya geldi. İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren açılış konuşmasında, Vali İlhami Aktaş’a İl Genel Meclisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
İl Genel Meclisinde bir konuşma yapan Vali İlhami Aktaş,  İl Genel Meclisinin altyapı toplum kalkınmasına yönelik çok önemli hizmetler yürüttüğünü ifade etti. Çanakkale’de göreve başladığından bu yana birçok projeyi inceleme fırsatı bulduğunu, özellikle Mega Proje 1915 Çanakkale Köprüsü başta olmak üzere Çanakkale’de yapılan yatırımların kente yatırımcıları çekeceğini ve Çanakkale’yi dünya çapında cazibe merkezi haline getireceğini belirtti. Vali İlhami Aktaş, “Troya Müzesi, çevre dostu Çanakkale Ezine Organize Sanayi Bölgesi, yapımı devam eden tünel ve yol çalışmaları gibi ilimiz açısından önemli yatırımların Çanakkale için hayırlara vesile olsun. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte, istihdamın ve kalkınmanın merkezi olan Çanakkale’mizin daha da kalkınması için elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Yapılan çalışmalardan dolayı ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
İl Genel Meclisiyle birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacaklarına inandığını dile getiren Vali İlhami Aktaş,  “Bugüne kadar yapılan hizmetler için herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da aynı birlik, beraberlik içerisinde güzel hizmetlere inşallah bizler de vesile oluruz” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi