Vali İlhami Aktaş, Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu.
 
Vali Aktaş, ilk olarak Çanakkale Şehit Gazi Birlik Sendikasına konuk oldu. Çanakkale Şehit Gazi Birlik Sendikası il başkanı Ali Serhat Paşalı tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, il başkanı Ali Serhat Paşalı ile bir süre görüşerek sohbet etti. Vali İlhami Aktaş’a, Çanakkale Şehit Gazi Birlik Sendikası il başkanı Ali Serhat Paşalı tarafından; sendika çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verildi. Çanakkale Şehit Gazi Birlik Sendikası il başkanı Ali Serhat Paşalı, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
Ardından Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz ve şehit aileleriyle bir süre görüşerek sohbet etti.  Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz ve şehit aileleri Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
 
Vali Aktaş, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesini ziyaret ederek Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Sebahat Korkmaz Demir ve şehit aileleriyle bir süre sohbet edip şehit ailelerine minnet duygularını iletti. Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Sebahat Korkmaz Demir ve şehit aileleri Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
 
Vali İlhami Aktaş daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesine ziyaret gerçekleştirdi.  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Necdet Erdinç ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Necdet Erdinç ve dernek üyelerine teşekkür ve şükran duygularını ifade etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Necdet Erdinç ve dernek üyeleri, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
 
Ziyarette bulunduğu yerlerde herkesin yaklaşan mübarek Kurban Bayramı’nı kutlayan Vali İlhami Aktaş, “Başta aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi