‘Hedef 2023’ diye isimlendirilen bir WhatsApp grubu kurduğu ileri sürülen bazı isimlerin,
“Birinci Adam”  ilan etme hayaliyle uğraş verdiklerini savunan, geçmiş dönem yönetimlerde görev almış partililerin iddiası çok çarpıcı oldu;
“15 TEMMUZ VARİ  PLANLAMALARI VAR..!”
‘2023 hedefi ile, güçlü bir birlik beraberlik fotoğrafı oluşturma, partiye üye kazandırıp kuruluş yıllarındaki heyecanı yeniden hissettirme.’ İfadeleri eşliğinde kurulma nedeni özetlenen guruptan, Partinin Çanakkale Kurmay kadrosunun haberdar olmadığı iddia edildi.
AK KADROLAR; “BİZ SAF DIŞIYIZ. BU NASIL BİRLİK BERABERLİK?”
Kurulduğu iddia edilen WhatsApp gurubuna ilişkin söylemlerin günden güne dillendiği ve dikkat çekici ifadelerle eleştirildiği gözlendi.
Siyaset kamuoyunun gündeminde tartışılmaya başladığı öğrenilen WhatsApp gurubuna ilişkin kurucu üyelerin verdiği tepki, kulaktan kulağa yayılmaya başladı.
Parti içi kulislerde dillenen ve hızla yayıldığı öğrenilen tepkili cümlelerden birinin şu ifade ile kurulduğu iddia edildi;
“Bizler kurduk ve unutulduk. Hedef 2023. Hedef birlik beraberlik. Biz niye saf dışıyız? Bu nasıl birlik beraberlik?”   

------------------------------------
KURMAY KADRODAN HABERSİZ OLŞUM..!
 -----------------------------------

İktidar Parti tabanı,’Hedef 2023’ sloganı ile kurulduğu iddia edilen WhatsApp gurubuna tepki verdi.
Birlik beraberliği güçlendirme amacıyla kurulduğu savunulan guruptan haberdar olan kurucu üyelerin, “Biz de dahil olalım” talebi ile Parti kurmaylarına ulaştıkları, ancak bahsi geçen gruptan yetkili makamların haberdar olamadığı dile gelen iddialar arasında yer aldı.

HABERSİZ OLUŞUMA, TABANDAN ÇARPICI BENZETME;
”17-25 HAMLESİ. SONRASI 15 TEMMUZ VARİ..!”
‘Hedef 2023’ diye isimlendirilen bir WhatsApp grubu kurduğu ileri sürülen bazı isimlerin, “Birinci Adam”  ilan etme hayaliyle uğraş verdiklerini ileri süren birçok partili, yaşanılana çok dikkat çeken bir benzetmede bulundu.
Tabanda dillendiği duyumları artan söylemlerde; “Bizler bir tarihi unutmadık. 17-25 le başladı, sonrası 15 Temmuz’a uzandı. Birlik beraberlik, bütünlük deyip, ‘Birinci adam’ uğraşı bir tür kalkışma değildir de nedir?
Parti kurmaylarından habersiz, birilerinin haberi dahilinde kurulan WhatsApp gurubunda geçen görüşmelerin içeriği son derece merak uyandırıyor. Geçmiş dönem yönetimlerde görev almış birçok isim gibi, daya gönülden bağlı görevdeki isimlerden gizli kapaklı, bu nasıl bir birlik beraberlik uğraşı?” sorusuna yanıt arandığı öğrenildi.
Son günlerde, sosyal medya üzerinden yapılan bazı paylaşımlarda, WhatsApp gurubunun görüşmelerine paralel ifadelerin kaleme alındığını iddia eden AK Partililere göre yapılmak istenen dikkat çekici şu ifade ile özetlendi; ;

“Gözlediğimiz o ki, birinci adam arayışı içindeki birilerinin, hepimizin dün gibi anımsadığı  15 TEMMUZ VARİ  PLANLAMALARI VAR..!”
‘2023 hedefi ile, güçlü bir birlik beraberlik fotoğrafı oluşturma, partiye üye kazandırıp kuruluş yıllarındaki heyecanı yeniden hissettirme.’ İfadeleri eşliğinde kurulma nedeninin özetlendiği ileri sürülen guruptan, Partinin Çanakkale Kurmay kadrosunun haberdar olmadığı sıkça işitilen iddialardan oldu.

AK KADROLAR; “BİZ SAF DIŞIYIZ. BU NASIL BİRLİK BERABERLİK?”
Kurulduğu iddia edilen WhatsApp gurubuna ilişkin söylemlerin günden güne dillendiği ve dikkat çekici ifadelerle eleştirildiği gözlendi. Siyaset kamuoyunun gündeminde tartışılmaya başladığı gözlenen WhatsApp gurubuna ilişkin, kurucu üyelerin verdiği tepki kadar, tabanda yüksek sesle dile geldiği öğrenilen ve kulaktan kulağa yayılmaya başlayan sorulardan bazıları şöyle oldu;
“Bizler kurduk gördük ki şimdilerde unutulduk. Madem ki Hedef 2023. Madem ki Hedef birlik beraberlik. Biz niye saf dışıyız? Bu nasıl birlik beraberlik?”  

Erdem Sürek