Çanakkale İl Müftüsü iken Başkanlık Müftülüğüne atanan Arif Gökce’ye mütevazi bir veda programı düzenlendi. Koronavirüs salgını nedeniyle kapsamı dar tutulan programa; ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Yavuz, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ve diğer personel katıldı.

Gökce, program da gerçekleştirilen proje ve faaliyetlerinin gösterildiği sinevizyon gösteriminin ardından: “Çanakkale'de 3 yıldan fazla hizmet etme bahtiyarlığını yaşadım. Makamlar baki, insanlar geçicidir. Devlet memurları olarak bunu sık sık yaşıyoruz. Önemli olan geride hoş bir ses bırakabilmek önemlidir. Biz de hoş bir ses bırakabildiysek ne mutlu bize. Bundan sonra Başkanlık Müftüsü olarak Ankara’da görevime devam edeceğim. Burada görev yaptığımız süre içerisinde tüm arkadaşlarımızın destekleriyle güzel hizmetlerde bulunduk. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra söz alan ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Yavuz: “Müftü hocamız geride çok güzel eserler bıraktı. Bu kısa zamanda böyle güzel hizmetleri gerçekleştirmek herkese nasip olmaz. Dolayısı ile kendisine teşekkür diyorum. Hocamızın bundan sonraki hayatında ailesiyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde yaşamasını diliyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Ayrıca program da tek tek söz alan İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ve diğer personel, Arif Gökce hakkındaki duygu, düşünce ve temennilerini dile getirdiler. Program; çeşitli hediyelerin takdiminden sonra sona erdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi