Geçtiğimiz gün bir dizi program için Çanakkale’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Kasraismailoğlu ile görüşen Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine’deki Altyapı sorunları hakkında bilgiler verirken, Seferşah mahallesi kavşak ve yan yol yapımı çalışması içinde Bakandan talepte bulundu. Görüşme sonrası Bakanın talimatı ile çalışmalar başlatıldı.

Geçtiğimiz gün Çanakkale 1915 Çanakkale Köprüsünün tamamlanan ayak bloklarının yerleştirilmesi törenine katılmak üzere Çanakkale’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Kasraismailoğlu, AK Partili Belediye Başkanları ile bir araya gelerek, başkanların taleplerini dinledi. Tören sonrası gerçekleştirilen toplantıda Ezine’deki Altyapı sorunları hakkında bilgiler veren Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Bakan Karaismailoğlu’ndan, İlçeye bağlı Seferşah mahallesi kavşak ve yan yol yapımı çalışmasının yapılmasını istedi. Bakan Adil Karaismailoğlu’nun  talimatı ile çalışmalar başlatıldı.

 Kendi sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili bir açıklama yapan Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel “Çanakkale 1915 Köprüsü Ziyareti Sonrasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil KARAİSMAİLOĞLU ile Görüşmemizde Ezine’mizde Seferşah Mahallemiz Kaymakamlık Lojmanı Önünde Talep Ettiğimiz Kavşak ve Yan Yol Çalışması ile İlgili Sn. Bakanımızın Talimatıyla Karayolları Bölge Müdürlüğümüz Tarafından Gerekli Çalışmalar Başlatılmıştır. Desteklerinden Dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na  Ak Parti Grup Başkanvekilimiz, Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Bülent Turan’a, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Jülide İskenderoğlu’na Ak Parti Çanakkale İl Başkanımız Sn. Naim Makas’a Teşekkür Ediyoruz. Sevdamız, Memleketimiz Ezine’mize Hizmet İçin Aşk ile Çalışmaya Devam. Seferşah Mahallesi Kaymakmlık Lojmanı-Akköy Yolu Kavşak Projesi Çalışmaları, Erenler Altı Sosyal Tesis Peyzaj Çalışmaları, Cadde ve Sokaklarımızda Dezenfeksiyon Çalışmaları, Kilit Parke Taş Döşeme Çalışmaları, Akçin Çay Islahı Çalışmaları” ifadelerini kullandı.
 
Şerife Erdem