Çanakkale basın camiasının sevilen isimlerinden Cemal Oral yaşamını yitirdi. Oral, meslektaşları ve sevenlari tarafından Kepez Beldesinde son yolculuğuna uğurlandı. 

Uzun yıllardır kentte birçok habere imzasını atan Gazeteci Cemal Oral, bir süredir hastanede tedavi görmesinin ardından evinde istirahatteydi. Geçtiğimiz günlerde tekrar hastaneye kaldırılan Cemal Oral, hayatını kaybetti. Oral’ın cenazesi  Cumartesi günü öğle namazına müteakip, Kepez beldesinde sosyal mesafe kuralına uygun gerçekleştirilen cenaze töreniyle defnedildi. 

Cenaze törenine, basında birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları başta olmak üzere Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çanakkale Belediye Başka Yardımcıları İrfan Mutluay ve Handan Özyayla, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve yakınları katıldı. Cenazeye katılamayanlar sosyal medya hesaplarına Cemal Oral’ın vefatına ilişkin mesajlar yayımladı. 

Boğaz Medya ailesi olarak Cemal ağabeye Allah’tan rahmet kederli ailesi ve tüm basın camiasına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.


Kaynak: Haber Merkezi