Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, gerçekleştirdiği parti içi ziyaretleri kapsamında İl Başkanlığını ziyaret ettiler. İade-i ziyarette İl Başkanı Metin Ümit Ural ile bir araya gelen Merkez İlçe Başkanı Eli Uyanık ve yönetimi siyasetin güncel konularında değerlendirmelerde bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gafta kendilerini ziyaret eden İl Başkanına İade-i Ziyaret gerçekleştirdiler. Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirdikleri kurum içi ziyaretleri kapsamında İl Başkanlığını ziyaret ettiler. Ziyaretin Basına açık bölümünde bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural “ Yoğun bir haftaya başlıyoruz. Bizler il yönetimi olarak geçen hafta merkez ilçe yönetimini ziyaret etmiştik. Bugünde merkez ilçe yönetimimiz bizi ziyaret ettiler. Bugün (dün) Lapseki, Gelibolu yarında (bugün) diğer ilçelerimizi ziyaret ederek bu hafta tüm ilçelerimizi teşekkür ziyaretlerimizi yapacağız. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Birlikte yapacağımız çalışmalarda da önemli başarılara imza atacağımızı taahhüt ediyorum. Örgüt demek, birlikte çalışmak demek. Birlikte çalışarak ve tüm örgütlerimizi kucaklayarak, yan yana çalışarak iktidar yolunda ilerleyeceğiz. Bizim kurultayımızın adı “ İktidar “ kurultayı. Bu iktidara giden yolda da örgütlerimiz ile birlikte, herkesi birlik ve beraberlik içinde kucaklayacağız ve iktidara böyle ulaşacağız. Burada en önemli konuda “Ortak Akıl” ın işletilmesi olacak. Hiç kimseyi dışarıda bırakmayacağız, kongrede bizlere oy vermiş olan arkadaşlarımızı oy vermemiş olan arkadaşlarımız, bizim hiçin hiç önemli değil. Seçim bitmiştir, seçim sonunda bütün konumuz Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar mücadelesidir” dedi.
Ural’ın ardından söz alan CHP merkez ilçe Başkanı Ali Uyanık ise  “ Biz merkez ilçe yönetim kurulu olarak nezaket ziyaretinize karşı iadeyi ziyaret gerçekleştirdik. Zaten örgüt seçimlerinde beraber yürümüştük. Nihayet bu süreç tamamlanıyor. Beraber çalışacağımız kadroları biliyoruz. Geçmiş dönemden aldığımız tecrübelerimiz var. Çanakkale Halkına, partili olan olmayan tüm seçmenlerimize gelecek için hak ettikleri güzel bir geleceğin olduğu ülkenin parçalı olan Çanakkale’yi hep beraber oluşturacağız.” dedi.
 
İsmail Şen