Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Merkez İlçe Kadın Kolları geçtiğimiz haftalarda yapılan seçim sonrasında bayrak değişimi yaşanmıştı. CHP Merkez İlçe Kadın kollarına seçilen Nesrin Şahin  yeni yönetimi ile beraber görevini devraldı.
Yapılan genel kurul seçimleri süresi kapsamında geçtiğimiz haftalarda yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı Seçiminde bayrak değişimi yaşanmıştı. Seçim sonucunda yeni Kadın Kolları oBaşkanı Olarak seçilen Nesrin Şahin, dün düzenlenen devir teslim töreni ile görevini devraldı.  CHP Merkez İlçe Kadın Kolları  eski Başkanı Dilek Zeyali ve yeni başkan Nesrin Şahin’in hazır bulunduğu Devir teslim törenine CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın eşi Hale Gökhan ve çok sayıda partili katıldı. Merkez İlçe Başkanı Ali uyanık devir teslim töreninde yaptığı konuşmada “ Keyifli bir dönemi yaşıyoruz. Seçim dönemini Cumhuriyet Halk Partisi atlattı. Seçim dönemi sonrası görevlerine devam eden arkadaşlarımız var. Görevlerini devreden arkadaşlarımız  var.  Bunun keyfini rahatlığını yaşıyoruz. Biz kendi içimizde çok sesliliği ve farlılıklarını kendi içinde ifade edebilme olgunluğunu gösterdik. Bu anlamda Merkez İlçe Kadın Kollarında bir nöbet değişimi gerçekleşiyor. Dilek Zeyali hanımefendi ve onun şahsındaki tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve tüm Cumhuriyet Halk Partili Kadınlarımıza çok yoğun geçen iki yılık dönemde ortaya koydukları performans çok önemliydi. Yerel seçimlerde Türkiye birincisi olan bir Merkez İlçenin, Türkiye birincisi bir Belediye Başkanı Çıkaran Merkez İlçenin kadın kolları başkanı olarak tarihte yerlerini aldılar. Tüm Kadınlarımızı bu anlamda kutluyorum. “ dedi.

Büyük Emeklerle İki Seçim Kazandık
Ardından görevini devreden  CHP Merkez İlçe kadın kolları Eski Başkanı Dilek Zeyali ise yaptığı konuşmada, görev yaptığı sürede gerçekleştirdiği çalışmalar ve sonucunda elde ettiği başarılara değinerek  “ Bu görevler çok önemli görevler. Bu görevleri aldığımız zaman içerisinde çok emekler sarf ettik.  Tabi bu başarılar tek kişi ile alınacak başarılar değil. Arkamızda kocaman bir kadın ekibi var. Bu ekip olduğu için bu göreve ve çalışmalara evet demiştim. Neticede bu ekip çok önemli ve çok emekle  2 seçim geçirdi. Bu süreçte elimden geldiğince  her türlü çalışmayı yapmaya çalıştım. Tüm kadınların el ele, omuz omuza olduğu bir ortamda görev yaptım. Bu görevi de yerine getirirken en büyük desteği de Merkez İlçe Başkanımız Ali Uyanıktan, İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol aldım. Diğer kadın kolları üyelerimizde her zaman tam destek verdiler. Ben bu görevi arkadaşım olan bir isme Nesrin Şahin’ e teslim ediyorum. Ona bu görevi devrederken de huzur içindeyim çünkü bu görevi en iyi şekilde yapacağından eminim.” dedi.
 
 CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Şahin de devir telim töreninde yaptığı açıklamada “Güzel bir ailenin içinde bulunmaktan onur duyuyorum. Çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Arkadaşımdan aldığım görevi canı gönülden  yerine getirmek için elimi taşın altına koyacağım. Mücadelemizi arkadaşlarımızdan aldığımız güç ile devam edeceğiz. Bu önemli görevi kadınlarımız ile yine el ele omuz omuza yürüteceğimize inanıyorum “ dedi.
Yapılan konuşmaların ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen törenle CHP Merkez İlçe Kadın kollarına seçilen Nesrin Şahin  yeni yönetimi ile beraber görevini devraldı. 
 
Şerife Erdem – İsmail Şen