Biga Belediyesi ve Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Kitap Fuarından Ünlü yazar Nilgün Bodur, okuyucuları ile buluştu. Söyleşi ve imza gününde Bodur. Hayranları ile bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.

Biga Belediyesi ve Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hafta sonu bölgenin en prestijli Kitap Fuarının açılışını gerçekleştirdi. 9 gün sürecek  festivalde bir çok yayınevi stant açtı. Görkemli bir şekilde gerçekleştirilen açılış gününde Davut Doğan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Salim Nizam ve Bircan Yıldırım  Festivalde konuk oldular. Birer söyleşi gerçekleştiren yazarlar daha sonra okuyucuların kitaplarını imzaladılar.  Festivalin ikinci günkü konuğu ünlü yazar Nilgün Bodur oldu.

20 yıl boyunca dünya markaları için kurumsal iletişim yöneticiliği yapan Nilgün Bodur,  Yazdığı kitaplarla da büyük başarılar elde ediyor. Yazdığı kitaplar ile en çok satanlar listesine sıkça giren Nilgün Bodur, Biga’da düzenlen Kitap Festivalinde de Okuyucular ile buluştu. "Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim" isimli kitabı ile yine zirveye yerleşen Bodur, Festivalin ikinci gününde Biga’da okuyucular ile buluştu. Festivalde ilk olarak bir söyleşi gerçekleştiren Bodur, hem kendisi hakkında merak edilen bilgileri verdi, hem kitapları ile ilgili merak edilenler hakkında bilgi verdi hem de genç yazarlara çıkacakları yolculuklar hakkında bilgiler verdi. Söyleşinin ardından Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan Bodur’a çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti
Söyleşinin ardından fuar alanına geçen Yazar Nilgün Bodur, kendisini bekleyen hayranlarının kitaplarını imzalayarak bol bol fotoğraf çektirdi.  Nilgün Bodur’un söyleşi ve imza gününe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Şerife Erdem