Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcusu Mustafa Anıl Korkmaz İstanbul’da gerçekleşen U18 komple atletizm final yarışmasında şampiyon olarak Milli Takımımıza seçilmişti. Şampiyona sonrası Biga’ya dönen Mustafa Anıl Korkmaz, Kaymakam Mustafa Can ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i ziyaret ederek başarısını paylaştı.

İstanbul’da gerçekleşen U18 komple atletizm final yarışmasında şampiyon olarak Milli Takımımıza seçilen Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcusu Mustafa Anıl Korkmaz başarısını paylaşmak üzere Biga Kaymakam Mustafa Can ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i ziyaret etti. Mustafa Anıl Korkmaz ve Kulüp yöneticileri ilk olarak Kaymakam Mustafa Can ile bir araya geldiler. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Anıl, şampiyona için yaptığı hazırlıklar hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Mustafa Can ise Mustafa Anıl Korkmaz ve teknik ekibi tebrik ederek  22-23 Şubat 2020 tarihinde Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da gerçekleşecek olan atletizm yarışmalarında milli formasıyla ülkemizi temsil edecek olan   Mustafa Anıl Korkmaz’a başarılar diledi.

Türkiye Atletizm Federasyonu İstanbul Atletizm İl Temsilciliği tarafından İstanbul Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleşen Komple Atlet Salon Ligi Çoklu Branşlar Türkiye Salon Şampiyonası ve Salon Olimpik Deneme Yarışmalarında Türkiye şampiyonu olan Mustafa Anıl Korkmaz ve Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yöneticilerinin ikinci durağı ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Heyeti kabul eden   İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen tebriklerini ileterek  22-23 Şubat'ta Bulgaristan da düzenlenecek Uluslararası Komple Atlet Şampiyonasında başarılar diledi.
 
İsmail Şen