Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü gerçekleştirdiği İnceleme gezileri kapsamında, İnşaatı devam eden İl Emniyet Müdürlüğü binasını ziyaret etti. Köklü, ziyarette devam eden inşaat hakkında bilgi aldı.

20.000 metrekare inşaat alanına sahip,  7 kat olarak planlanan, vatandaşların ve personelin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet verecek olan Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası temeli Emniyet Genel Müdürü Vali Mehmet Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın da katılımı ile geçtiğimiz kasım ayında atılmıştı. 60 Milyon TL proje bedelli Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası geçen 3 aylık gibi kısa bir sürede yükselmeye başladı.
İl genelinde yapılan yatırımları yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzrere, inceleme ziyareti gerçekleştiren İL Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, inşaatı devam edem yeni Emniyet Binasını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Yatırım ve İnşaat Müdürü  Özgür Şahin ile birlikte Çanakkale İl Merkezinde yapımı devam eden Çanakkale Yeni İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım Çalışmaları’nda incelemede bulundu. Burada Yatırım ve İnşaat Müdürü Özgür Şahin’ den çalışmalar hakkında bilgi alan  Abdullah Köklü,  binanın yapımını da yerinde inceledi.
 
Şerife Erdem