2019-2020 Futbol Sezonunda oynanan U14 Ligi müsabakaları sonucunda İl Birincisi olan Biga Adaspor takımı başarılarını paylaşmak amacı ile Biga Kaymakamı Mustafa Can ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i ziyaret ettiler.

Statü gereği, 18 Ocak’ta Lapseki İlçe Stadında oynanan U 14 LİGİ Final Müsabakasında Biga Adaspor, Çanakkale  Arslancaspor’ u  1 – 0 yenmeyi başararak, 2019-2020 Sezonu U 14 ligi il birincisi oldu ve Çanakkale’yi U 14 Türkiye Şampiyonası Müsabakalarında temsil etmeye Hak kazandı. Türkiye Kupasında Çanakkale’yi de temsil edecek olan Biga Adaspor başarılarını paylaşmak amacı ile Biga Kaymakamı Mustafa Can ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i ziyaret ettiler.
Biga Adaspor İlk olarak Biga Kaymakamı Mustafa Can’ı ziyaret ettiler . Teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı ziyarette Kaymakam Mustafa Can sporcuları ve teknik heyeti tek tek kutladı. Sporcular ile bir süre görüşen Kaymakam Mustafa can, sporcuların yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Kaymakam Can, sporculara Türkiye şampiyonasında başarılar diledi.
Teknik Heyet ve sporcuların ikinci durağı ise Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ile bir araya gelen Sporcular ve teknik heyet çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. İlçe Milli Eğitim Müdür Bilen, öğrencileri tek tek kutlayarak yapılacak Türkiye Kupasında sporculara ve teknik heyete başarılar diledi. 
 
İsmail Şen