Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, UEDAŞ ve 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün köprü ve çevre otoyol şantiyesinin Çevre ve Sosyal İşler Müdürünü ağırladı.

Gelibolu İlçesinde yapılan yatırımlara katkı veren iki firma Uludağ EDAŞ’ın Çanakkale İşletme Müdürü Tunç Özdemir ve Gelibolu İşletme Şefi Remzi Balpınar ile 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün köprü ve çevre otoyol şantiyesinin Çevre ve Sosyal İşler Müdürü Melih Mumcu’yu kabul etti.  Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Mustafa Özacar, ilk olarak EDAŞ Çanakkale İşletme Müdürü Tunç Özdemir’i kabul etti.

Alt yapı çalışmalarında zaman zaman Gelibolu Belediyesine katkı veren  Uludağ EDAŞ’ın Çanakkale İşletme Müdürü Tunç Özdemir ve Gelibolu İşletme Şefi Remzi Balpınar ile Gelibolu Belediyesiş tarafından İlçede yapılan projeler, altyapı çalışmaları ve sorunlar hakkında bilgiler verdi. Faaliyetlerin konuşulduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Özacar, verdikleri desteklerden Dolayı EDAŞ yetkililerine de teşekkürlerini iletti.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ın bir başka konuğu ise 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün köprü ve çevre otoyol şantiyesinin Çevre ve Sosyal İşler Müdürü Melih Mumcu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Öncülüğünde temelleri atılan ve 2023 yılında tamamlanması beklenen köprünün, Tekirdağ İstanbul hattındaki çevre otoyolu, devam eden projeler ve çalışmalar görüşüldü.  Proje ve Güncel faaliyetlere yönelik karşılıklı görüş Alışverişinin ardından Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Köprünün Gelibolu İlçesi tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili de bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Özacar, Ziyaretten dolayı 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün köprü ve çevre otoyol şantiyesinin Çevre ve Sosyal İşler Müdürü Melih Mumcu ve beraberindekilere teşekkür etti.
 
İsmail Şen