CHP’ de çıkan çatlak sesler ve parti içi guruplaşmaya, taban isim koydu;
“GÖKHAN’A VEFASIZLIK..!”
Ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tabanında dillenen ve kulaktan kulağa yayılan, parti içi gruplaşmayı özetler söylemlerde, ‘sorumlular…’ olarak suçlanan isimler için, çarpıcı yorumlar geldiği gözleniyor.
Çanakkale merkezinde olduğu gibi, ilçe örgütlerinden de yükseldiği duyumları alınan şu sözler, hayli dikkat çekti;
“BÖLEN, BİRLİKTELİK..
Ataların deyimi ile; ‘Besle Kargayı, oysun gözünü..’
Belediye Reisi Gökhan’ın destekledikleri, İl Başkanı oldu..
Vekil oldu, Partiye Kurmay oldu..”
Parti içi kulislerde dillenen söylemler, hayli iddialı ifadelerle geldi. Milletvekili ve Partisinin Genel Başkan yardımcısı Av. Muharrem Erkek’ in, İl Başkanı İsmet Güneşhan ile birlikte, Örgütleri ikiye bölen guruplaşmaya yol açan siyasi hamlelere imza attığını ileri süren birçok partilinin, şu soruya yanıt aradığı öğrenildi;
“Amaçlanan, Böl, Parçala, Yönet mi?” 

CHP’ DE GÖZLENENLERE, TABANDAN YORUM;
“BÖLEN, BİRLİKTELİK..!”

Ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), bir süredir yaşandığı ileri sürülen guruplaşmayı, taban çarpıcı bir ifadeyle yorumladı; “Bölen, birliktelik..”
Siyaset kamuoyunun gündemini meşgul ettiği gözlenen, örgütlerden yükselen çatlak sesler ve parti içi guruplaşmaya, CHP tabanının koyduğu isim hayli net oldu.  “GÖKHAN’A VEFASIZLIK..!”
Ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tabanında bir süredir dillenen ve kulaktan kulağa yayılan hayli iddialı söylemlerde; “Parti içi guruplaşma hat safhaya ulaştı” ifadesi, en çok işitilen oluyor.
Siyaset kamuoyunda, ‘sorumlular…’ denilerek okların hedefindeki iki isim için, çarpıcı yorumlar geldiği gözleniyor.
Çanakkale merkezinde olduğu gibi, ilçe örgütlerinden de yükseldiği duyumları alınan sözler, hem düşündürdü, hem de gülümsetti.
Birçok partilinin, “Ataların deyimi ile; ‘Besle Kargayı, oysun gözünü..’ duru tam da bu. “ yorumunu getirdiği öğrenildi.
“Bölen Birliktelik” ifadesi ile, gözlemlerinden söz eden birçok partilinin, iddiası ise şu oldu;
 “Belediye Reisi Gökhan’ın destekledikleri, il Başkanı oldu..  Vekil oldu, Partiye Kurmay oldu..”
Parti içi kulislerde dillenen söylemlerin, hayli iddialı ifadelerle geldiği gözlenen CHP’ de,  Milletvekili ve Partisinin Genel Başkan yardımcısı Av. Muharrem Erkek’ in, İl Başkanı İsmet Güneşhan ile birlikte, Örgütleri ikiye bölen guruplaşmaya yol açan siyasi hamlelere imza attığı ileri sürülüyor.
Bu arada, siyaset kamuoyunun şu soruya yanıt arandığı gözlendi;“Amaçlanan, Böl, Parçala, Yönet mi?”

Erdem Sürek