Çanakkale’nin alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi Esas 17 Burda AVM, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile kentte Çalışan gazeteciler için bir kahvaltı programı düzenledi.

2015 yılında kapılarını açan ve 5. Yılını geride bırakan, yaptığı kampanyalar, düzenlediği konserler, etkinliklerle Çanakkale’nin eğlence mekanı haline gelen 17 Burda Alışveriş Merkezi, bünyesinde bulundurduğu markalarla vatandaşların tarzına da hitap ederek Alışverişin merkezi olmayı sürdürüyor. Beş yıldır Çanakkale’de faaliyet gösteren 17 Burda AVM Her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile  kentte faaliyet gösteren gazeteciler için bir kahvaltı programı düzenlendi.

Türkiye'de, basın emekçilerinin sosyal ve ekonomik haklarını güvence altına alan 212 Sayılı Basın Yasası'nın 1961'de yürürlüğe girdiği gün olan 10 Ocak, ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanıyor. Bu kapsamda 17 Burda AVM Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltı programında kentte faaliyet gösteren gazeteciler ile bir araya gelen AVM Müdürü Tuncay Cingöz, AVM’nin faaliyetleri ve 2020 yılında yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Kahvaltı programının ardından AVM Müdür Cingöz, Gazetecilere çeşitli hediyeler verdi.
 
Şerife Erdem