Çanakkale’nin adalar ve kıtalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ’ın Volkan Uslu’nun görevden ayrılması sonucunda boş kalan Genel Müdürlük görevine geçtiğimiz günlerde Mahir Sevinç  getirilmişti. Sevinç geçtiğimiz hafta görevine başladı. Görevine başlayan yeni Genel Müdür Mahir Sevinç’i Avrupa yakasında bulunan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve Asya yakasında bulunan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz birer ziyaret gerçekleştirerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
İlk olarak Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı Ağırlayan Yeni Genel Müdür Mahir Sevinç ziyaretten duyfuğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanı  Eyüp Yılmaz ise GESTAŞ ile beraber İlçede yapılan faaliyetler ve yeni Feribot iskeleleri hakkında bilgiler vererek, görevinde hayırlı olmasını temenni etti. Ziyaret ile ilgili Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz “Çanakkale programlarımız kapsamında, GESTAŞ Genel Müdürü Mahir Sevinç'i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Avrupa yakasında bulunan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ise “Bölgemizdeki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş.’ye genel müdür olarak atanan Sn. Mahir Sevinç’i ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileklerimizi paylaştık. Kendisine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
 
İsmail Şen