Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri tarafından hayata geçirilen “Neşeli Ayaklar” projesi ile öğrenciler eğlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Egitimi ve Spor Öğretmenligi Bölümü 2019 2020 Eğitim Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı "Topluma Hizmet Uygulamaları Programı" kapsamında Öğretim Görevlisi Zeynel Dohman'n koordinatörlüğünde ve 2.sınıf öğrencilerinden Ezgi Güney, Huri Keskin,Cansel Ece Can,Atakan Ay, Muhammet Dağ, Nedim Ceyhaner, Faruk Erik ve Samet Çoban"ın birlikte yürttüğü "Neşeli Ayaklar"  isimli proje hazırlandı. Bu projenin amacı,18 Mart İlkokulunda öğrenim gören çocukların fiziksel aktivitelerini artıracak oyunlar ile birlikte okulun bahçesinin bir çok oyun alanını yenileyerek daha fazla hareket etmelerini ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini desteklemek.

Okulda hayata geçirilen proje ile öğrenciler eğlendi. Birbirinden güzel oyunlarla öğrenciler çocukluklarını yaşadı.
Projeye,  Ogretim Gorevlisi Zeynel Dohman destek verirken, projeye boya ve boya malzemesini ise Ayvacık Belediyesi ve Belediye başkanı Mesut Bayram sağladı.  Proje ekibi, 18 Mart ilkokulu müdürlüğüne ve proje yürütücüsüne teşekkür etti.
 


Kaynak: Haber Merkezi