AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Biga İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Makas, “Gelmemiş ya da gitmemiş olabiliriz. Bunları telafi edeceğiz. Umudum odur ki; gençlik kollarıyla, kadın kollarıyla ilçe yönetimi ile beraber bir bütün içerisinde çalışmak” dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarette, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık katıldı.

 Çanakkale AK Parti temsilcilerini ağırlayan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin; “Bildiğiniz üzere İl Başkanımız Naim Makas görevine başladı. Almış oldukları bu kutsal görevde kendilerine başarılar diliyorum. Bizler Biga teşkilatı olarak her daim birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kendilerine hayırlı görevler diliyorum” dedi.
 
 AK Parti İl Başkanı Naim Makas ise “Çok büyük bir inanç ve sevda ile biz çalışıyoruz. Sorumluluk sahibi olmak adına bir talepte bulunduk. Görev verilirse biz bu görevi yapabiliriz dedik nitekim görev verildi ve çalışmaya başladık. Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkanımızla beraber bu süreci hızlı bir şekilde yürütüyoruz. En kısa zamanda yönetimimizi de kuracağız. İlçelerimize dokunuyoruz. Ne dertleri var, ne sıkıntıları var onları dinliyoruz. Geçmiş dönemde belki eksiklikler olabilir. Gelmemiş ya da gitmemiş olabiliriz. Bunları telafi edeceğiz. Gayemiz çabamız bu yönde. Umudum odur ki; gençlik kollarıyla, kadın kollarıyla ilçe yönetimi ile beraber bir bütün içerisinde çalışmak. Ayrımız gayrımız yok. Biga'da bir belediyemiz var. Güzel bir başarı belediyeyi kazandık. İl genel meclis üyelerimiz var. Biga Çanakkale'nin göz bebeği. Sanayisiyle, iş gücüyle, tarımıyla, hayvancılığıyla göz bebeği. Rabbim hepimizi muvaffak eylesin. Birliğimizi bozmasın. Birlik içinde, güzellik içinde, sevgi içinde çalışmayı bizlere nasip eylesin” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi