İKİ DEĞER, İKİ ‘ACI‘ KAYIP
İş adamı Karakaş’ ın vefat haberi ile sarsılan iş dünyası, Turizm İşletmecisi iş adamı Suda’ dan gelen acı haber ile adeta şok geçirdi.
Şehre kattığı değerler ile eğitimden kültüre, turizmden, inşaat sektörüne, birçok yatırıma imza atan işadamı Kemal karakaş, bir süredir savaş verdiği amansız hastalığa yenik düştü.
Karakaş’ ın ölüm haberi,  iş dünyasını sarstı. Ardından gelen ikinci acı haber ise, şok etkisi yaşattı.
Uzun yıllar, Turizm sektörüne katkıları ve takdire şaen işletmeciliği ile, Çanakkalelilerin sevgisini kazanan, işadamı Volkan Suda’ dan acı haber geldi.
Yaşamını yitirdiği bilgisi, sosyal medyada bir anda yayılan Suda için, Çanakkaleliler; “Yeri doldurulamaz dostu kaybettik. Başın sağ olsun Çanakkalem” ifadeleriyle, duygu yüklü değerlendirmelerde bulundu. 
   
SOSYAL MEDYA YIKILDI, KARAKAŞ İÇİN;
“ÇANAKKALE LİDER BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ..”

İşadamı Kemal Karakaş için, 7’ den 70’e dercesine, binlerce yorum, binlerce anlatım kaleme alındı.
Bir sosyal medya paylaşımında,  duygular şöyle  ifade edildi; “Hayatını öncelikle eğitime adamış, uzun yıllar İstanbul' da farklı sektörlerde yüksek montanlı ticaret faaliyetlerinde bulunmuş,  Çanakkale' de eğitimden turizme,  inşaat’ tan ticarete pek çok sektörde önemli ve değerli yatırımları bulunan,  Çanakkale Koleji,  Çanka Gıda,  Dil-ko Bilişim, Çanka İnşaat ve Parion Otelleri’ nin kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı, eski ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi,  İşadamı Kemal Karakaş'ı kaybettik. “

Adem Y. Bağ