Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Liginin 10. Haftasında Çanakkale Belediyespor Göztepe’yi ağırladı. Dört setin oynandığı karşılaşmada Belediyespor güçlü rakibi Göztepe’yi 3-1 yenmeyi başardı.
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi 10. Haftasının oynandığı Haftasonunda Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol takımı Göztepe’yi konuk etti. Anafartalar Spor Salonunda gerçekleştirilen maçın ilk seti çekişmeli geçti. İlk setin son anlarına kadar mücadelesini sürdüren Belediyespor son sayıları alamadı ve ilk set göztepenin üstünlüğü ile 26-24 tamamlandı.  İkinci sete hızlı başlayan taraf ise Çanakkale Belediyespor oldu. İlk setin aksine sayıları kolayca alan Belediyespor ikinci setti rakibine 9 sayı fark atarak 25-16 kazandı. Zorlu rakibi karşısında ikinci setten sonra açılan Çanakkale Belediyespor sonraki setleri de 25-15 ve 25 -18 kazanarak önemli bir karşılaşmada puana ulaştı.
Anafartalar Spor Salonunda oynanan ve Belediyespor’un 3-1  kazandığı karşılaşmayı Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, Çanakkale Belediyespor yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Gökhan ve eşi Hale Gökhan, karşılaşma sonunda sahaya inerek zorlu maçta galibiyetle ayrılmayı başaran boğazın sultanlarını tebrik ettiler.
 
Şerife Erdem