Göğüsgeren’ den güne damga vuracak sözler;
“KİMSE İÇİN DEĞİL, ÇANAKKALE İÇİN..!”
Ana muhalefet CHP’ den,  İl Genel Meclis üyesi olarak seçilen Bayramiçli siyasetçi, bir kahve içimi ziyaretinde, alkışlatan ve bir o kadar da düşündüren sözler etti.
“ARKAMDAKİ TEK GÜÇ,  HİZMET ETMEM İÇİN VERİLEN SORUMLULUK.
SIRTIMDA SADECE CEKETİM VAR..!”
Boğaz Medya’ yı ziyaret edip, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile Çanakkale’ ye sunulacak hizmetler üzerine konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren, kullandığı şu ifadeyle dikkat çekti;
“Siyasetçi gömleğini bir köşe bıraktık. Halka hizmet için ‘ANT’ landık..”   

“ÇANAKKALELİYE HİZMET SÖZÜ VERDİK,
TUTMAK İÇİN NE GEREKİRSE..!”

İl Genel Meclisi’nin CHP’ li Başkanı Sadık Göğüsgeren, siyasette alışa gelmemiş ifadelerle, adeta ezber bozduracak sözler etti.
Geçtiğimiz gün, ‘Bir kahve içimi ziyarete geldim” diyerek  Boğaz Medya’ ya çat kapı yapan CHP’ li Göğüsgeren, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile, Çanakkale’ nin köylerine uzanacak hizmet adımları üzerine,  açtığı konu başlıklarını konuştu.

“KİMSE İÇİN DEĞİL, ÇANAKKALE İÇİN VARIM..”
“Hiçbir oluşumun hiçbir gurubun yol arkadaşı, yandaşı olmadım, olmamda..” ifadesini kullanan Meclis başkanı Göğüsgören çarpıcı sözler etti.
“Sırtımda sadece ceketim var. Çanakkale’ ye hizmet için yola koyulduk. Hizmet etmeye ANT’ landık” vurgusu da yapan Göğüsgeren; “Çankakale’ ye hizmet sözü verdik, yerine getirmek için de her zorluğa göğüs gerecek güce sahibim.  Sırtımda sadece ceketim var. Fakat arkamda,  bana hizmet etmek için sorumluluk gücü yükleyen,  halkımız var. 
Tek hedefimiz ve tek uğraşımız, Çanakkale’nin köylerine, yaz kış demeden, günü saatlere bölmeden, sembolik değil, kalıcı çözümler sunabilmek.” diye konuştu.

 “SES VERMEMİZ, TEPKİ GÖSTERMEMİZ  GEREKİR İSE,  HİÇ ÇEKİNMEDEN..!”
Hizmet etmeye ant içtiği Çanakkale için, ses vermek gerekir ise ses, tepki göstermek gerekir ise en alasından tepki göstereceğini dile getiren Göğüsgeren; “Yüklendiğimiz yegane güç, halkın bize verdiği ‘hizmet et’ sorumluluğu. Halka hizmet için ne gerekiyorsa, düşünmeden ve de çekinmeden.” Vurgusu yaptı.
Boğaz Medya ziyaretine, ‘çat kapı’ gelip, “Bir acı kahvenizi içelim, sadece de Çanakkalemizi konuşalım” ifadesiyle, siyaset defterini kapatarak girdiğini söyleyen Göğüsgeren;
“Köylerimizin birinci derece sorunlarına kalıcı çözüm olacak her türlü projeyi dinliyor, özenle değerlendiriyoruz. Çanakkale hepimizin. Çanakkale’ ye her birimizin hizmet etme borcu var, zorunluluğu var.” diye konuştu.

Erdem Sürek