Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği gerçekleştirdiği İlçe toplantıları kapsamında bu kez Gelibolu’da Toplantı yapıldı. Toplantıda Gelibolu Esnafının sorunları konuşuldu.
Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği gerçekleştirdiği İlçe toplantıları kapsamında Gelibolu İlçesinde de bir toplantı gerçekleştirildi. Esnaf sorunlarının yerel yönetime aktarıldığı Toplantıya Birlik başkanı Ünal Özcan, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, İlçedeki Oda Başkanları ve esnaflar katıldı. Esnaf sorunlarının konuşulduğu toplantıda Belediye Başkanı Mustafa Özacar, esnafa yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verirken, toplantıya katılan esnafların da sorunlarını dinledi.
Yapılan toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin teşkilatımızın görüş alış verişi için buluştuğu Gelibolu toplantısı da diğer ilçe toplantılarımız gibi yönetim ve denetim kurullarının tam katılımıyla gerçekleştirdi. Gelibolu  Esnaf ve Sanatkarlar odası, Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Eceabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yöneticilerimiz ile birlikte uyum içinde çalıştığımız ve esnaflarımızın varlıklarını sürdürmesinde önemli göreve sahip Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlıkları da toplantımızda yer aldı. Gelibolu Belediye Başkanı  Mustafa Özacar da toplantımıza katılarak görüş ve iyi dileklerini bildirdi. İlçe görüş alışveriş toplantıları odaların ve ilçedeki paydaşların birliğimi tarafından hedeflenen  çalışmaları ilk ağızdan dinleyerek bilgi alması, bununla birlikte tüm beklenti ve taleplerin ayrıntılı bir şekilde ifade edilmesi adına  önem arz ediyor. Sürdürülen toplantıların sonuç raporları oluşturularak, özellikle esnaf ve sanatkarların beklentilerini gerekli tüm kurum ve makamlara sunulması için çalışmalar da sürdürülüyor” dedi.
 
Cuma Deren