Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası koordinasyonunda gerçekleştirilen Kurumlar Arası Troya Voleybol Turnuvası  grup maçları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta start verilen turnuvanın ikinci haftasında İl Sağlık Müdürlüğü - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası-Çanakkale Belediyesi maçları oynandı.

Kurumlararası birliği ve birlikte hareket etmeyi, kaynaşmayı sağlamak amacı ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen Kurumlar Arası Troya Voleybol Turnuvası  grup maçları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta startı verilen turnuvanın ikinci hafta müsabakaları oynandı. Anafartalar Spor Salonunda gerçekleştirilen ikinci hafta maçlarında ilk olarak  Sağlık Müdürlüğü- Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü karşılaşmaları gerçekleştirildi. Rakibine set vermeyen İl Sağlık Müdürlüğü takımı, rakibi ençlik ve Spor İl Müdürlüğünü  3-0 yendi. Haftanın ikinci maçı ise Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Çanakkale Belediyesi arasında oynandı. Turnuvanın ev sahibi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası takımı, Çanakkale Belediyesi ekibini 3-0 yendi.
 Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaları Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Meclis Katip Üye Kanber Koç, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt, Oda personelleri Seçil Uğur, Gökhan Doğru ve Ramazan Sarıbıyık da izlediler.  Müsabakalar sonrasında Odadan yapılan açıklamada “ Turnuvamıza ailelerin çocuklarıyla beraber gelerek maçlarımızı ilgiliyle takip etmesi bizleri son derece memnun ediyor. Bizim organizasyonda hedefimiz, kurumlar arasında çalışanlar ve aileler arasında kaynaşma ortamı yaratarak keyifli dakikalar geçirebilmesiydi. Bu ortamı sağlayabildiğimizi görmek bizleri maç sonuçlarından çok daha fazla mutlu ediyor. Turnuvamızın Kasım fikstürüne göre son maçlar, 29 Kasım Cuma günü saat 20.00’da Anafartalar Spor Salonunda; Çanakkale İl Tarım Müdürlüğü-Kepez Belediyesi, Milli Eğitimi Müdürlüğü- Orman Bölge Müdürlüğü arasında oynanacaktır, tüm sporseverleri Turnuvamızı izlemeye davet ediyoruz.” denildi.
 
Cuma Deren