Geçtiğimiz gün, Gelibolu Belediye Meclisini Olağanüstü toplayarak yetki alan ve Kapalı Pazaryeri için 1 bölü 4 kısımlık parayı yatırarak 3 milyon 572 bin 478,50 TL bedeli, Alaeddin Mahallesi Pafta: 8, Ada : 512, Parsel : 21’de bulunan 22 bin 210 m2’lik taşınmazın Gelibolu İlçesine kazandıran Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde imzaları attı ve Tapuyu Gelibolu Halkına armağan etti.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı Alaeddin Mahallesi Pafta: 8, Ada : 512, Parsel : 21’de bulunan 22 bin 210 m2’lik taşınmazın ‘Kapalı Pazaryeri’ yapılmak üzere satın alınması ve tapu devir işlemleri için Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar geçtiğimiz günlerde Gelibolu Belediyesini olağanüstü toplayarak yetki için onay aldı.   3 milyon 572 bin 478,50 TL bedel belirlenen taşınmazı için Belediyeden yetki kararı çıktı. Kapalı Pazar yeri olarak planlanan ve bedeli yatırılan taşınmazın tapusu için Tapu Kadastro Müdürlüğüne  giden Belediye Başkanı Mustafa Özacar, imzayı atarak arsanın tapusunu aldı.  İlçeye Pazar yeri olarak tahsis edilen arsanın tapu imzaları atıldı.
İmza töreninin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar “Geçtiğimiz gün Gelibolu Belediye Meclisimizi olağanüstü toplayarak ilçemiz adına özlemle beklenen önemle bir karara imza attık. Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı Alaeddin Mahallesi Pafta: 8, Ada : 512, Parsel : 21’de bulunan 22 bin 210 m2’lik taşınmazın ‘Kapalı Pazaryeri’ yapılmak üzere satın alınması ve tapu devir işlemleri için meclisimizden yetki aldık. 3 milyon 572 bin 478,50 TL bedel belirlenen taşınmazın ¼ bedelini de yatırmış bulunduk.  Taşınmazla ilgili tapuyu halkımız adına Tapu Kadastro Müdürlüğü’nden teslim aldık. İlçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 
Cuma Deren