Kurultay sürecine giren Cumhuriyet Halk Partisinin Delege seçimleri Kepez Beldesinde başlamıştı. Hafta sonu Türkan Saylan Belediye Sosyal tesislerinde bu kez Fevzipaşa, Namık Kemal ve Kemalpaşa mahallelerinin CHP üyeleri sandık başına geçti.

İl ve İlçe Kongre sürecine girmeye hazırlanan CHP Çanakkale Merkez İlçe Teşkilatı İl Başkanlığı Kurultayında oy kullanacak delege seçim süreci devam ediyor. Kepez Beldesinde başlayan oylama Hafta sonu Türkan Saylan Belediye Sosyal tesislerinde devam edildi. Namık Kemal ve Kemalpaşa mahallelerinin CHP üyeleri sandık başına geçti.
Yapılan oylama süreci hakkında bilgi veren Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık “Merkez İlçemizin delege seçimleri kapsamında Cevatpaşa Mahallesinin delege seçimlerini gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık bin üyemiz burada oy kullanarak, İlçe kongrelerimizde oy kullanacak delegelerimizi belirliyorlar. Merkezdeki mahalle delegeler seçimlerimizin artık yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz.  Son olarak Barbaros Mahallemizin de delege seçimlerini gerçekleştirdikten sonra seçimlerimiz tamamlanmış olacak. Yapılan bu seçimlerde İlçe Kongrelerinde gereken hazurun oluşmuş olacak. Bu sürece katılım sağlayan her kese teşekkür ediyorum. Onlarla varız ve onlarla beraber geleceğe yürüyoruz. Geleceğe umutla bakan, güzel şeylerin olduğu bir ülkeyi hep beraber  inşa edecek kadroları oluşturmanın çabası içindeyiz. Onun için katılım gösteren tüm partililerimize teşekkür ederim” dedi.
Kurultay süreci için delege seçimi yapacak olan üyelerin oy vermesi Barbaros Mahallesi üyelerinin de oy kullanmasının ardından tamamlanacak.
 
Cuma Deren