Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş ve yıllarca hizmet etmiş üyelerine plaket veren Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, 90 yaşındaki Yadigar Kürşat’a plaketini takdim etti.

Cumhuriyet Halk Partisi 9 Eylül Partinin kuruluş Yıldönümü dolayısı ile düzenlenen organizasyonda, Partide uzun yıllar emeği geçen üyelere plaket takdim edilerek onurlandırılmıştı.  O gün organizasyona katılmayanlardan birisi de 1929 doğumlu 90 yaşındaki Yadigar Kürşat Olmuştu. Kuruluş Yıldönümünde plaketini alamayan Kürşat önceki gün, İl Başkanlığını ziyaret etti. Torunları ve çocukları ile beraber Parti İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Çanakkale İl teşkilatında üye olan ulu çınar hem anılarını anlattı hem de İl Başkanı İsmet Güneşhan’dan plaketini aldı.
Yapılan plaket takdiminin ardından bir açıklama yapan CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan “Partimizin kuruluş yıldönümü olan 9 Eylül günü, İl Yönetimimiz organizasyonunda düzenlediğimiz birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğimizde 9 Eylül 2019 tarihinde tüm örgütlerimizle bir araya geldik ve kucaklaştık. Bu özel günümüzde partimize uzun yıllar emeği geçmiş kıdemli üyelerimize, en yaşlı ama ruhu hala genç büyüklerimize partimize verdikleri emeklerin onuruna plaket takdim ettik. O gün aramızda bulunamayan 1929 doğumlu üyemiz Yadigar Kürşat hanımefendi 20 Kasım 2019 Çarşamba günü , çocukları ve torunlarıyla birlikte İl Başkanlığımızı ziyarete geldi  Eski anıların konuşulduğu tatlı sohbetin ardından İl Başkanımız İsmet Güneşhan Yadigar hanıma plaketini takdim etti” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Torunları ve çocukları ile birlikte Parti İl Binasına Gelen Yadigar Kürşat’a plaketini İl Başkanı İsmet Güneşhan takdim etti.

Cuma Deren