İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, gerçekleştirdiği İlçe ziyaretleri kapsamında gittiği Lapseki’de Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen  Necdet Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çanakkale’deki Turizm alanında yaşanan gelişmeleri aktarmak ve İlçelerdeki Turizm alanındaki projeleri incelemek amacı ile İlçe ziyaretlerini sürdüren Kültür ve Turizm İl Müdürü Kemal Dokuz, gerçekleştirdiği Lapseki Ziyaretinde Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Çelik’i ziyaret etti. İlk olarak Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Necdet Çelik’i ziyaret eden Kemal Dokuz, Hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lapseki Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Çelik ise İl Müdürü Dokuz’a teşekkür etti.
Belediye Başkan Yardımcısına gerçekleştirilen Hayırlı olsun ziyaretinin ardından Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı da ziyaret eden Kemal Dokuz,  Ziyarette Lapseki’nin Çanakkale turizmine sağladığı katkılar ve Çanakkale turizmi için önemli olan kültürel değerleri görüşüldü. Yapılan uzun sohbetlerin ardından, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz , İl Müdürüne teşekkür etti.  Ziyarette İl Müdürü Dokuz’a İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Cemil Agas ve Şube Müdürü Uğur Yıldırım eşlik etti.
 
Cuma Deren