Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğünden Biga ilçe Emniyet Müdürlüğüne atanan ve geçtiğimiz hafta görevinin başına geçen Şafak Özkan, gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Kaymakam Mustafa Can’ı ziyaret etti.

Gelibolu ilçe Emniyet Müdürü olarak görev yaparken Biga ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Şafak Özkan, İlçeyi tanımak amacı ile gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti. Kaymakam Mustafa Can ile bir araya gelen yeni İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, önceki görev yerlerinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kaymakam Mustafa Can ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özkan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Özkan, Kaymakamlık ziyaretinin ardından  Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Şafak Özkan’a görevinde başarı dileyen Başkan Erdoğan, "İlçemize yeni atanan Emniyet Müdürümüz Şafak Özkan'a nazik ziyareti için teşekkür ediyorum" dedi.
 
Şerife Erdem